Translate/รผbersetzen/traduir/traducir/

03 Nieuwe oude opdracht ๐Ÿ˜‹

De kenners weten al waarom de titel de titel is ๐Ÿ˜‰
Kwam na een fikse wandeling weer in het hotel en  merkte dat ....... juist.. mijn pet er niet meer was.
Dus de opdracht is een nieuwe pet/hoed aan te schaffen.  Het is wel snel deze keer. Maar ja kletsen en dan snel uit de bus moeten.

De reis verliep soepel, geen extra oponthoud, maar wel 30 uur reizen. Kwam dus ook helemaal gaar aan om 8 uur plaatselijke tijd. ( 4 uur vroeger dan in Nederland).

Er waren geen toestanden als demonstraties of zo iets, maar wel met het hotel, dat was niet te vinden. Via de eigenaar van een restaurant, die vroeg of hij kon helpen een ander hotel gevonden,van een vriend,  en daar 3 nachten geboekt. Dus nog snel opgelost.

Eerst even een paar uur slapen, toen, bij dat restaurant, een lekkere lunch en daarna wat rondgelopen en weer op tijd naar bed ๐Ÿ˜ด.

 Vanmorgen, zaterdag, op weg naar  Cerro San Cristobal, een berg midden in Santiago.

Eerst wat foto's van het Plaza Italia, waar ook gisterenavond nog een demonstratie was, en wat gepraat met Chilenen die er waren.

Met het treintje naar boven en daar het uitzicht "bewonderd". Met een Chileen thee gedronken, thee met maiszaden en gedroogde perzikken. Smaakte prima.
Na een foto van een heilige dame rustig naar beneden gewandel, natuurlijk bijna op het heetst van de dag. Dus helverwege de kabelbaan naar beneden genomen.
Zo nog even kijken of ik een simkaart kan kopen zodat ikhier op internet kan en morgen naar het oude centrum van de stad.