Translate/übersetzen/traduir/traducir/

23 Mendoza

Mendoza kwam rond 8 uur 's morgens in zicht. Rugzak weer op de rug, zonder tent, die is in Barriloche achtergebleven, en richting bushalte.
Aan een agent,  die stond te wachten, gevraagd welke bus naar het hostel ik moest nemen.
Hij heeftme uiteindelijk tot aan de deur begeleid. Was wel makkelijk want volgens mij hadden we de verkeerde halte en moesten een flink stuk lopen. Hij riep onderweg wat naar een taxichauffeur en die heeft ons netjes afgezet. (Voor de deur, niet in geld).

Mijn telefoon werkte ook niet meer, het scherm was kapot nadat hij gevallen was. Is ondertussen weer gemaakt...... 😋.
Ook kan ik weer foto's maken ........ de accu en oplader waren in Puerto Montt in het stopkontakt blijven zitten.😭.
Verder is mijn teen weer een beetje normaal, ik had hem gestoten in Barriloche, met koken en de nagel stond plotseling in een haakse hoek op de teen. Niet zoals het hoort, nu is het wachten tot hij er een keer af gaat ☹.
Nou dat waren de negtieve kantjes.

Verder gelukkig weer een beetje demonstratie beleefd in Mendoza. Protesten tegen een wetsverandering die het de mijnbouwbedrijven mogelijk maakt het water voor mijnbouw te gebruiken. Dat is niet echt milieuvriendelijk om het zachtjes uit te drukken.
Een enorme politiemacht op de been, normaal volgens een agent die ik het vroeg.

De stad zelf is niet zoveel, beetje rondgelopen, naar de kapper geweest, ik leek wel een wilde, had niks aan mijn baard of haar gedaan...
Lig nu weer goed in de markt, dus afwachten maar 😆.
Morgenavond de nachtbus naar Cordoba, overdag rugzak naar de busterminal brengen en met andere bus even buiten Mendoza kijken.
Na de kerst verder richting noorden, Salta?

Tot........

O ja, mijn douchegel heb ik natuurlijk ook ergens vergeten..